web design bucuresti
Cosul de cumparaturi

Termeni si conditii / GDPR

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.bondarel.ro, numit in continuare bondarel.ro, este operat de Abacus Enterprise SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Bd. Dimitrie Pompeiu 8, Etaj 1, J40/15939/2006, CUI/CIF: RO19085130, numita in continuare Bondarel.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Bondarel isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Bondarel garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul bondarel.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Bondarel fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre bondarel.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Bondarel sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Bondarel asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului bondarel.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Bondarel si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Bondarel a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului bondarel.ro numai in limitele mentionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de Bondarel pe site-ul bondarel.ro, politica de preturi
Bondarel isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul bondarel.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Bondarel isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a Bondarel sau a furnizorilor sai.
Preturile sunt actualizate periodic. Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare si de incasare, in afara cazului in care se specifica altfel in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Bondarel in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Bondarel. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit(a) sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata intr-un cont bancar comunicat de catre dvs., in maxim 30 de zile de la data primirii produsului.

Bondarel nu ofera nicio garantie, in mod expres sau implicit cu privire la, inclusiv, dar fara limitare, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Bondarel de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul bondarel.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor produselor sau importatorilor produselor in Romania. Din acest motiv, Bondarel nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul bondarel.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Bondarel si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul bondarel.ro se poate efectua:

a) la livrarea produselor de catre curier (ramburs),

b) cu ordin de plata sau depunere de numerar la casieriile bancilor unde Bondarel are deschise conturi; dovada platii trebuie trimisa catre Bondarel la adresa de e-mail comenzi@bondarel.ro. In cazul platii cu ordin de plata, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Bondarel.

Contul in care se pot transmite banii cu ordin de plata sau depusi numerar sunt:

Abacus Enterprise SRL, CUI RO19085130

RO17 OTPV 1300 0017 7509 RO01

OTP Bank Romania

Bondarel isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.


4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat, in termen de 1 - 5 zile lucratoare (de regula, 2-3 zile lucratoare). Bondarel isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare si incasare sunt:

Romania, pentru comenzile cu valoarea totala a produselor mai mare de 120 lei:

  • GRATUIT

Bucuresti, pentru comenzile cu valoarea totala a produselor mai mica de 120 lei:

  • 12 lei pentru plata ramburs
  • 8 lei pentru plata cu ordin de plata sau online cu cardul

Romania, cu exceptia municipiului Bucuresti, pentru comenzile cu valoarea totala a produselor mai mica de 120 lei:

  • 12 lei pentru plata ramburs
  • 8 lei pentru plata cu ordin de plata sau online cu cardul

Costurile de mai sus includ TVA.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii sau awb-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Bondarel isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Bondarel care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Bondarel fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Bondarel de la acest client.

5. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 
6. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile lucratoare cf. ord. 130/2000, completata de legea 51/2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul in acelasi termen de 14 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor). Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul Bondarel sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta*, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, rupturi, zgarieturi, socuri etc.

Bondarel va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 10 de zile de la data primirii produselor returnate. Suma inapoiata va reprezenta doar valoarea produselor, nu se returneaza taxa de transport aferenta livrarii. Plata contravalorii produselor returnate se va efectua cu ordin de plata, in contul transmis de catre client. In situatia in care plata s-a efectuat online cu cardul, se va incerca, in masura posibila, returnarea banilor pe acelasi card cu care s-a facut plata. Daca acest lucru nu este posibil, rambursarea se va efectua cu ordin de plata.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (livrare prin curier la adresa Bondarel).

In cazul in care doriti ca Bondarel sa administreze procesul de returnare, costul returului este 15 lei (cu TVA inclus). Aceasta suma va fi retinuta din suma care ar trebui sa va fie returnata. Va recomandam sa discutati cu consultantii de vanzari ai bondarel.ro varianta optima de returnare.

Termenii de mai sus cu privire la retur sa aplica si pentru produsele returnate in vederea unui schimb de produse. Va recomandam, totusi, sa contactati consultantii de vanzari Bondarel pentru a identifica cea mai optima varianta pentru schimbul de produse.


*Extras din Ord. 130/200. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Din motive de igiena, lenjeria intima, slipii si costumele de baie nu se pot returna.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul bondarel.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Bondarel nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Bondarel nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului bondarel.ro. Bondarel nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul bondarel.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului bondarel.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Bondarel detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului bondarel.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului bondarel.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Bondarel nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Bondarel isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Bondarel are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9. Politica de confidentialitate
Bondarel garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Bondarel pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Bondarel nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa bondarel@bondarel.ro, sau prin posta la adresa:
Bucuresti, Sector 5, Calea Rahovei 266-268, Corp 60, Et. 1, Cam. 16.

Bondarel se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul bondarel.ro sunt transmise pe cale electronica, Bondarel nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Bondarel va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Bondarel sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Bondarel, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor in vigoare. Bondarel nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Bondarel certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere Bondarel sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere Bondarel sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere Bondarel sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere Bondarel sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa bondarel@bondarel.ro sau prin posta, la adresa: 
Bucuresti 020337, Sector 2, Bd. Dimitrie Pompeiu 8, Etaj 1. bondarel.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Bondarel nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Bondarel nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de bondarel.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor bondarel.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Bondarel a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul bondarel.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului bondarel.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

10. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe bondarel.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului bondarel.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Acest site foloseste cookies pentru pentru a personaliza conținutul, pentru analiza traficului și statistică; unele informații de utilizare a site-ului sunt procesate de partenerii noștri. De asemenea pot fi procesate date personale. Continuarea navigarii implica acceptul dumneavoastra cu politica de cookies, politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare.
Am citit, am inteles si sunt de acord.