web design bucuresti
Cosul de cumparaturi

Incepand cu anul 2008, bondarel este reprezentantul in Romania al unor marci de incaltaminte, imbracaminte si accesorii premium pentru copii cunoscute si apreciate in intreaga lume.

Incaltamintea pentru copii este furnizata de catre Crocs si Converse (SUA), Start-rite si Eastern Counties Leather (Anglia), Little Mary si Noel (Franta), Clarys, Panyno si Cienta (Spania), Atlanta Mocassin (Portugalia), Nora (Germania) si include atat modele clasice, potrivite pentru ceremonii si tinute elegante, cat si modele sport sau casual, ideale pentru a fi purtate atat la gradinita sau scoala, cat si in parc, la joaca sau la plimbare.

bondarel va ofera si hainute Mayoral (Spania), costume si halate de plaja pentru copii Mitty James (Anglia), imbracaminte Ada Rose, precum si accesorii Balloon Bijoux (Anglia) si ochelari de soare pentru copii Baby Banz (Australia).

bondarel este importatorul oficial in Romania al produselor pentru calatorie pentru copii Trunki (Anglia) si Benbat (Israel). Valiza Trunki este un produs inovativ al designerului englez Rob Law, care a avut idea unei valijoare pentru copii care putea fi “calarita”, o combinatie intre un produs practic si o jucarie. Trunki a primit zeci de premii pentru design sau din partea asociatiilor de parinti si a revistelor de parenting din Marea Britanie si din intreaga lume.

bondarel vinde catre persoanele fizice numai prin intermediul magazinului online www.bondarel.ro, precum si la unele expozitii specializate de produse pentru copii.

Produsele listate pe www.bondarel.ro sunt distribuite si catre unele magazine partenere. Va rugam sa consultati lista magazinelor partenere. Va rugam sa tineti cont ca (1) magazinele partenere comercializeaza doar o parte din produsele listate pe bondarel.ro si (2) au propria politica de preturi.Acest site foloseste cookies pentru pentru a personaliza conținutul, pentru analiza traficului și statistică; unele informații de utilizare a site-ului sunt procesate de partenerii noștri. De asemenea pot fi procesate date personale. Continuarea navigarii implica acceptul dumneavoastra cu politica de cookies, politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare.
Am citit, am inteles si sunt de acord.