web design bucuresti
Cosul de cumparaturi

Plasarea comenzilor se poate efectua in urmatoarele moduri:

a) online, urmand instructiunile de pe site,

b) prin e-mail, la adresa comenzi@bondarel.ro

c) telefonic, la numarul 0730 888 788 (Luni - Vineri: 9.00 - 18.00h)


Plata produselor comandate de pe site-ul bondarel.ro se poate efectua:

a) la livrarea produselor de catre curier (ramburs),

b) cu ordin de plata sau depunere de numerar la casieriile bancilor unde Bondarel are deschise conturi; dovada platii trebuie trimisa catre Bondarel la adresa de e-mail comenzi@bondarel.ro. In cazul platii cu ordin de plata, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Bondarel.

Contul in care se pot transmite banii cu ordin de plata sau depusi numerar este:

AIUREL SRL, CUI 36646518

RO24 INGB 0000 9999 0626 7843

ING Bank NV Amsterdam, Suc. Bucuresti

c) plata online, cu card bancar.


Livrarea produselor se efectueaza prin curier rapid in termen de 1 - 5 zile lucratoare (de regula, 2-3 zile lucratoare) dupa confirmarea finala a comenzii.


Costurile aferente livrarii

Bucuresti:

  • 5 lei pentru plata ramburs
  • GRATUIT plata cu ordin de plata sau online cu cardul

Romania, cu exceptia municipiului Bucuresti:

  • 10 lei pentru plata ramburs
  • 5 lei pentru plata cu ordin de plata sau online cu cardul

Costurile de mai sus includ TVA.


Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Bondarel va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 10 de zile de la data primirii produselor returnate. Suma inapoiata va reprezenta doar valoarea produselor, nu se returneaza taxa de transport aferenta livrarii. Plata contravalorii produselor returnate se va efectua cu ordin de plata, in contul transmis de catre client. In situatia in care plata s-a efectuat online cu cardul, se va incerca, in masura posibila, returnarea banilor pe acelasi card cu care s-a facut plata. Daca acest lucru nu este posibil, rambursarea se va efectua cu ordin de plata.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (livrare prin curier la adresa Bondarel).

In cazul in care doriti ca Bondarel sa administreze procesul de returnare, costul returului este 15 lei (cu TVA inclus). Aceasta suma va fi retinuta din suma care ar trebui sa va fie returnata. Va recomandam sa discutati cu consultantii de vanzari ai bondarel.ro varianta optima de returnare.

Termenii de mai sus cu privire la retur sa aplica si pentru produsele returnate in vederea unui schimb de produse.

 

Va rugam sa consultati si pagina de Termeni si conditii.